Catering


Logo

Al eens komen eten in BrASSerie De Krone, al eens koffie gedronken in Eetcafe t'ASS ?? Stond je versteld dat onze medewerkers in traject er het goed van afbrengen. Dat het eten dat er wordt geserveerd met de nodige fierheid van een kok tot in de puntjes wordt verzorgd en van uitstekende kwaliteit is? Dat onze medewerkers in opleiding die je bedienen dit met de nodige etikette doen? Ze opdienen volgens de regels van de kunst?

Wel ... Hoogtijd om dit eens in huis te halen.

Via onze kok aan huis komt er een chefkok met een medewerker in opleiding voor jullie aan huis koken van 2 personen tot 200 personen. Elke culinaire uitdaging gaan we graag aan.

Communiefeest, bedrijfsevent, foodtruck, leveren aan huis, klein en groot. Steeds werken we met de klant iets uit op maat!

Via catering JEC De Krone bieden we extra leermomenten aan onze medewerkers in opleiding. Het tijdig plannen en overleggen met de klant is een troef voor de klant maar zeker ook voor ons. Zo kunnen we alles goed structureren en plannen! De manier van werken voor een catering is toch anders dan op de vaste werkplek. De voorbereidingen gebeuren in BrASSerie De Krone . De afwerking en presentatie gebeurt op verplaatsing en daar is alles nieuw! Via deze opdrachten werken we extra aan de flexibiliteit, creativiteit en werktempo van onze medewerkers in opleiding en vaak is dit een laatste sprint naar een kans om het waar te maken in het normaal economisch circuit. Tijdens zulke opdrachten tonen we de klant en heel de maatschappij wat onze medewerkers met ASS kunnen.

Foto 1
Foto 2

Graag zetten we in op :

  • kok aan huis voor elke feestje
  • bedrijfscatering,¬†events, teambuilding
  • foodtruck , soeptrailer, ....
  • communies, verjaardagen trouwfeesten, ....
  • beurzen, markten, pop ups

Ge√Įnteresseerd?

Stuur een email met jouw wensen. Samen werken we dan een offerte op maat uit.