Locatie


Tivoli …beestig plezant!

Welkom in Tivoli! De ideale plek voor een dagje uit met het gezin, vereniging of school. Je kan er naar hartenlust ravotten in de speeltuin, boerderijdieren ontmoeten en diertjes knuffelen.

De kinderboerderij is een échte belevenis voor kinderen. Het is een bonte bende van eenden, scharrelende kippen, huppelende konijnen, geiten, schapen, pony’s, ezels en varkens. Boven de kruidentuin op het neerhof fladderen vlinders, bijen en insecten.

Je kan de kinderboerderij vrij bezoeken maar met de hulp van een natuurgids maak je je bezoek meteen een stuk interactiever én leerrijker. Er is een zeer ruim aanbod van educatieve wandelingen voor alle leeftijden. De kinderboerderij is ook de ideale plek voor verjaardagsfeestjes.

Op het neerhof van de kinderboerderij is er een knuffelhoek, met verschillende aaibare dieren.

Op pad met Kadodder en Spotter

Probeer zeker ook eens de twee interactieve wandelpaden.

Volg het Kadodderpad, een wandel- en doepad voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Kadodder, de mascotte van de kinderboerderij, neemt je mee op een spannend avontuur doorheen de kinderboerderij. Het pad vertrekt op het neerhof van de kinderboerderij en loopt langs 20 leuke en speelse infohuisjes. Als je de wegwijzers van Kadodder volgt, eindig je weer bij je vertrekpunt.

Het Spotterpad is een avontuurlijk bosbelevingspad voor kinderen vanaf 7 jaar. Het grappige en speelse eekhoorntje Spotter is je gids. Speuren naar bosdieren, door een mollenpijp kruipen, balanceren tussen bomen, een liedje componeren op houtstammetjes… Spelenderwijs verkennen de kinderen het bos met al hun zintuigen. De route start achter het eetcafé t’ASS.

Je bent alle dagen welkom in het Tivolipark; de openingsuren variëren naargelang het seizoen.

De knuffelhoek is dagelijks open tussen 15u en 16u (gesloten vanaf 1 april tot 31 oktober)

Logo