Locatie


BrASSerie De Krone, job-ervaringscentrum bevindt zich, in de voormalige slaapzalen, in het Fort van Duffel. We geven hier jongeren en volwassenen, met een arbeidshandicap, de mogelijkheid om arbeidsattitudes en arbeidstechnische kennis aan te scherpen of om te ervaren wat een job in het normaal economisch circuit (NEC) inhoudt.

Het fort van Duffel wordt beheerd door Kempens Landschap. Sinds eind 2009 is deze vereniging eigenaar van de site. Op vier jaar tijd werd het fort beschermd als monument, gerestaureerd en herbestemd. Ook haar functie als overwinteringsplaats voor vleermuizen werd geoptimaliseerd. Kempens Landschap mocht hiervoor rekenen op financiƫle steun van Europa, Vlaanderen, de provincie Antwerpen en de gemeente Duffel.

Meer informatie over het Fort van Duffel: fortduffel.be
Wil je graag een rondleiding boeken: reservaties@gidsenfortduffel.be

Al meer dan 20 jaar zorgt Kempens Landschap voor bijzondere landschappen in de provincie Antwerpen. Door domeinen aan te kopen, bewaren we erfgoed, natuur en open ruimte. Kempens Landschap is actief in 65 gemeenten en heeft meer dan 1000 hectare in eigendom. Van een klein bosgebied tot een statig kasteeldomein of militair fort: we zorgen dat ook de komende generaties ervan kunnen genieten. Bijna al onze domeinen kan je bezoeken: te voet, per (spoor)fiets, op klompen of zelfs met een eTuktuk! Ook culinair kan je op verschillende domeinen genieten.

Plan een leuke uitstap of interessante rondleiding op kempenslandschap.be

Logo